top of page
Motorruimte, TDR-Detailing

Onze handwas service biedt uw voertuig de zorg en aandacht die het verdient. We reinigen uw auto grondig met de hand, gebruikmakend van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en technieken die zelfs de kleinste details niet overslaan. Dit resulteert in een diepe, stralende glans en een perfecte afwerking zonder de lak te beschadigen.

Handwas

Bij ons krijgt uw cabriodak de aandacht die het verdient. We reinigen het grondig om vuil, vlekken en schimmel te verwijderen, en impregneren het daarna om het te beschermen tegen weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat uw cabriodak er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook langer meegaat.

Cabriodaken

Onze motorruimte detailing-service richt zich op het reinigen, verzorgen en verfraaien van uw motorcompartiment. Met zorgvuldige aandacht voor elk detail verwijderen we vuil, vet en stof, waardoor uw motor niet alleen beter presteert, maar er ook indrukwekkend uitziet.

Motorruimtes

Onze diensten voor technische ruimtes omvatten een grondige reiniging en onderhoud van verschillende delen van uw voertuig, waaronder de motorruimte, het onderstel en andere technische componenten. Met onze expertise zorgen we voor een optimale werking en een verzorgde uitstraling van uw voertuig.

Technische Ruimtes Onderhoud

Exterieur

bottom of page