top of page
Motorruimte stomen, TDR-Detailing

Over
TDR-Detailing

Wie is nou die persoon achter al deze werkzaamheden?

Voor wie mij nog niet kent; even voorstellen! Thom de Reus, 22 jaar, woonachtig te Westerbork. Uit voorliefde voor auto’s en het optimaliseren van de cosmetische staat van auto’s is er een hobby ontstaan die uiteindelijk is uitgevloeid in een kleinschalig bedrijf waar auto’s dag in dag uit een unieke behandeling ervaren om weer in optimale cosmetische staat te verkeren.

De passie is ontstaan door het cosmetisch onderhouden van de auto van mijn vader op de straat voor het huis. Daardoor ontstond er een vraag bij buren, familieleden en bekenden die in eerste instantie een gereinigde auto wilden hebben. Bij het reinigen van de auto’s op straat ontstond er nieuwsgierigheid in het vak “detailing” die in de loop der jaren is gegroeid van een hobby in het weekend tot een dagelijkse bezigheid.

En zo, ongeveer 5 jaar later, staan we op de plek waar we nu staan en heet ik jullie van harte welkom in mijn werkplaats te Westerbork.

Motorruimte poetsen, TDR-Detailing

Waar anderen tevreden zijn met een bezoek aan de wasstraat, ga ik een stap verder. Als perfectionist zorg ik ervoor dat uw auto pas wordt afgeleverd als ik volledig tevreden ben met het resultaat.

Waarom kiezen voor ons

bottom of page