top of page
_DSC1777.jpg

TDR-Detailing

VOERTUIG-REINIGING

Zowel het interieur als het exterieur van uw auto wordt met de grootste zorg behandeld, zodat uw voertuig er weer als nieuw uitziet.

Alcantara herstellen, TDR-Detailing

INTERIEUR

De meeste tijd breng je niet buiten je auto, maar in je auto door. En daar wil je, net zoals thuis, een prettige en schone leefomgeving creëren.

EXTERIEUR

Een complete wellnessbehandeling voor jouw auto; bij TDR-Detailing krijgt je auto een volledige verzorgingsbehandeling van het hoogste niveau.

Motorruimte poetsen, TDR-Detailing

Om je auto te beschermen tegen invloeden van buitenaf zijn er verschillende mogelijkheden zoals een Coating of Paint Protection Film (PPF). Wij zorgen voor een passend advies voor jouw auto en situatie.

PAINT PROTECTION FILM (PPF)

De ultieme beschermstap is een PPF voor je auto. Deze lakbeschermingsfolie biedt wat een coating niet kan: bescherming tegen steenslag, diepe krassen en lichte beschadigingen.

COATING

Een stralende auto die spiegelt als glas; daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. De beste manier om dit te realiseren, is een coating.

Coaten, TDR-Detailing

Bij TDR-Detailing bieden we zowel polijsten als schadeherstel aan om uw voertuig weer in topconditie te brengen. Met onze polijsttechnieken herstellen we de glans en uitstraling van uw lakwerk, terwijl ons schadeherstelteam kleinere beschadigingen zorgvuldig repareert. Zo zorgen we ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

TDR-Detailing

HERSTELWERKZAAMHEDEN

TDR-Detailing

BESCHERMING

Polijstwerk, TDR-Detailing

POLIJSTEN

De sleutel tot een vlekkeloze en spiegelgladde lak. Bij TDR-Detailing geven we uw auto de aandacht die het verdient, door zorgvuldig polijsten voor een ongeëvenaarde glans en perfectie.

SCHADEHERSTEL

Naast detailing hebben wij ook uitgebreide kennis en ervaring in het herstellen van (lak)schade; velgen en uitdeuken zonder spuiten.

Motorruimte Cleaning, TDR-Detailing
bottom of page